subota, 17. studenoga 2012.

One2play ili Dream Factory?





5.sezona Winx Cluba napokon je došla i u Hrvatsku!Tu vijest naravno već svi znaju no to nije tema ovoga posta.Na kraju ili početku svake epizode iz najnovije sezone možemo vidjeti,da umjesto One2playa,piše Dream Factory tj.One2play je pokrovitelj Winx Cluba pa bi valjda na kraju trebalo pisati One2play,a ne Dream Factory.



Dream Factory
ŠTO JE DREAM FACTORY?

Dream Factory je svjetski brand koji donosi najpopularnije proizvode u sve zemlje.Osim proizvoda tu su i najpopularniji svjetski crtani filmovi.DF napokon se lansirao  na hrvatsko tržište donoseći proizvode i crtane filmove Hallo Kitty,PopPixie,Čudesni Spiderman,Power Rangers...Više o njima možete pročitati na njihovoj službenoj stranici http://www.dreamfactory.hr


A ŠTO JE SA ONE2PLAY?



One2play je također svjetski brand koji donosi najpopularnije proizvode i crtane filmove u sve zemlje među kojima i u Hrvatsku.Neki od njih su:Fifi,Peppa Pig,Pokemon...Više o njima možete pročitati na njihovoj stranici http://www.one2play.hr



A sada se sigurno pitate kakve ovo veze ima sa Winxom.Dakle,kao što smo rekli,na početku i na kraju svake epizode u 5.sezoni možete vidjeti logo od Dream Factory.Njega nije bilo u prošlim sezonama već je bio logo od One2playa.Zapravo, One2play i je pokrovitelj Winx Cluba pa nam nije jasno zašto na početku i na kraju epizoda piše Dream Factory.Dok mnogi mozgaju tko je na kraju pokrovitelj Winx Cluba(Dream Factory ili One2play)mi ćemo vam reći da u One2playu više nema Winx lutaka,ali većina i dalje misli da Dream Factory nema veze sa Winx Clubom.Ali zašto se onda pojavljuje logo prije u poslije svake epizode?A sada ćemo vas još i više zbuniti.Svi dobro znate za popularni brand Turbo Limač.Njega je donedavno bilo,ali ga više nema.On je bio pokrovitelj Bratzicama....

No,spomenuto je da je Power Rangersima pokrovitelj Dream Factory.Prije otprilike  devet godina bio je Turbo Limač,a poslije njega One2play.Izgleda da je Power Rangers više puta promijenio pokrovitelje.Slična stvar nam se dogodila i sa Hallo Kitty!Od kada je Turbo Limač propao sve je prešlo na One2play,a sada na Dream Factory.Mislite li da se to dogodilo i sa Winx Clubom.Ako je sada Dream Factory pokrovitelj Winxa zašto i dalje One2play ima njihove proizvode i zašto sve od Winx izlazi u izdanju One2playa?No ipak,nama nije važno tko je pokrovitelj Winxa u Hrvatskoj nego se veselimo što je 5.sezona napokon došla!

NAPOKON I KOD NAS!


Kao što smo već spomenuli,Winx lutaka više nema u One2playu,ali ih zato ima u Dream Factory.No to nisu Charmix ili Believix lutke nego Winx Harmonix Power po cijeni od 120 kn i Winx Friends Forever po cijeni od 100 kn.Jako nam je drago što su te lutke napokon došle i kod nas!










Broj komentara: 14:

=) Aida =) kaže...

Ti kažeš da ti je ovaj post posrednjoj ocjeni?- Pa ovo je najbolji post ikad... :D Baš je dobra i zanimljiva tema... Hm....Pa ja ti baš isto to ne razumijem, malo je ovaj pokrovitelj, pa ovaj, samo se nadam da One2Play neće propasti, kao Tirbo Limač :( Meni nisu bitni ti pokrovitelji, mislim da je najbitnije da je Winx ostao Winx <3 P.S.:Tnxxx što mi komate :)

Maja kaže...

Super je post,neznam zaš si rekla da bi u dala srednju ocjenu ali ok.Svida mi se kako si to sve objasnila i da jos prije negdje 2 godine se Turbo Limač ugasio i sječam se kako sam užasno bila tužna i sve to,a opet sam primjetila da je došao taj neki Dream Factory iako nisam imala pojma što je to,ali nije ni važno:) Ugl. super post i voljela bih kad bi ste na mom blogu glasali za pjesmu jer niste;) Pusa

Anonimno kaže...

Super je post ali ti me brendovi sve vise zbunjuju. Gaby

Unknown kaže...

Ne zbunjujte se puno. Gledate Larin izbor???? Koliko on puta promjeni pokrovitelja? Pa, sigurno na milijune puta!!!! Mene to ništa ne čudi. Kao što je Aida rekla, winx je ostao winx i to je najbitnije. Ma bio mu sponzor Tantum Verde XD (kao u Larinom izboru) to nije bitno, bitno je da winx ostaje winx.

Anonimno kaže...

Da u pravu si. Uglavnom post je jako zanimljiv i tnxx sto mi komate uskoro stize novi post. Gaby

Carly and Martha kaže...

Ej,ljudi!!!
Svima puuuno hvala!!!!
Drago nam je što vam se sviđa XD i tnx na kommovima koji nam uvijek nešto znače :)
i hvala što ste redoviti na mašem blogu i nikada nas ne zaboravite :) ali mi se ne ljutimo ako nas i ponekad zaboravite :D ;)
uglavnom puuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooooooooooooooo hvala (i aida:novi izz ti je mrak! i maja: novi dizz ti je dvostruko mrak!!!)
nama je uvijek drago uzvratitit komm na blogu pa čemo uskoro doći svima vama na blogove ali nismo sigurne kada jer je škola i too.
(i karlo:tnx što si se stavio u krugove na +google i tnx što si se stavio za sljedbenika i što nam kommaš) :)
VELIKA PUSA SVIMA ;) ;* <3

Unknown kaže...

sjajan post,karlo slazem se sa tobom ,vazno je da je Winx ostao Winx ,ko je sponzor meni nije vazno,a nebi trebalo biti ni vama.uzgred svi posjetite http://winxclubuvjekizauvjek.blogspot.com/ i nezboravite ostaviti kommic.

Carly and Martha kaže...

Ej Borislave
Pa tebe nema 1000000000 godina!Mislie smo da si umro......
ŠALIMO SE!Nisi umro ali toliko dugo nisi radio postove pa smo svašta pomslile no eto drago na je da si se KONAČNO vratio!
TNX ZA KOMM

Mirko kaže...

Super ideja za post! Da bar ja imam takve ideje! Slažem se sa Karlom da nije čudno promjeniti pokrovitelja, iako zapravao i jeste nakon pet godina! Ali da, winx je winx i to je važno!

Carly and Martha kaže...

ha ha ha!
Svi ste u pravu!
WINX JE WINX XD i to je najvažnije!
Mirko,hvala što si došao na blog i komao iako te neko vrijeme nije bilo!
drago nam je što si se vratio
pusaaa <3

Gaby kaže...

Opet ja samo sam htjela reci da imam novi post pa komajte ako zelite

Maja kaže...

Cure imam novi post pa komajte kad stignete pusa:) I glasajtee;)

Anonimno kaže...

Wau!Super vam je temica za post.Ja sam Ema i dolazim iz Zadra.Kada ćete napisati novi post?

Carly and Martha kaže...

Stiže novi post :D

Objavi komentar

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi