srijeda, 9. siječnja 2013.

Selkies?

Da,to su nova bića 5. sezone koja se pojavljuju na dnu svih oceana Magične dimenzije.Zovu se Selkiji ili Selkies (Pescies ili Pescix???).Ovo smo napisale u zagradi zato što ne znamo da li su onu Pescix ili Selkies jer ako to ukucate u Google pojaviti će vam se iste (ali potpuno iste) slike čuvara oceana.Ipak,u 5.sezoni ih zovu Selkies.Ali, nas to sad ne zanima previše.Više nas zamara Tecnin Pescix  koji se zove Lithia, isto kao i pretpostavljena Winxica Lithia.Zašto se zovu isto?Možda se baš taj Pescix pretvori u sirenu Lithiu.Hoće li Winxica Lithia uopće doći u 5. sezonu???Trebala bi jer joj je već rečeno tko joj posuđuje glas!A možda taj koji posuđuje glas (Natalie Lander) ustvari posuđuje glas Pescixu Lithiji,a ne djevojci Lithiji.
Također,dva Selkija nisu pratioci ni od jedne Winxice:jedna je čuvar oceana Zemlje i jedna je čuvar oceana Magixa.
Zašto su oni potrebni Winxicama!?To možete saznati u epizodi Selkies!




Ovo tu su svi Selkiji.Ima ih 8.Napisali smo vam imena i njihovu zadaću.Svaka Winxica ima svog!Selkiji otvaraju vrata da bi se moglo priječi u drugi ocean.Tritannus ih baš i nije volio pa im je uzimao moći.Naravno,uspjele su ih vratiti uz pomoć Winxica!

 


Prije nego što je došla 5.sezona

Prema ovom podnaslovu već možete zaključiti o čemu je riječ.Dakle,željele bi malo razmotriti neke sitnice koje su se pojavile prije početka prikazivanja 5.sezone.Prva je ta što se pretpostavljalo da će u 5.sezoni neprijatelj biti nekakav skakavac koji se trebao zvao Selkie.To su očito neke krive informacije i zaključci jer je neprijatelj Tritannus.Druga je ta što su svi ove čuvarice oceana nazivali Pescies (Pescix),a Selkies su se nazivali nekakvi njihovi preci.No,sada vidimo da su pretpostavljeni Pescies (Pescix) zapravo Selkies,a ne spominju se nikakvi preci.Još,naravno,ne znamo hoće li se spominjati.

Nagrade za pobjednike!!!

U prošlom smo postu pobjednicima nagradne igre dodijelili diplome i kommali ,a sada prvim dvoma mjestima dajemo i njihove naručene slike:

1.Dvije slike za Gaby:


2.Jedna slika za Borislava:

<iframe src="http://files.bannersnack.com/iframe/embed.html?hash=bunl6nnk&bgcolor=%233D3D3D&wmode=opaque&t=1357760399" width="900" height="600" seamless="seamless" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

<iframe src="http://files.bannersnack.com/iframe/embed.html?hash=bunl6nnk&bgcolor=%233D3D3D&wmode=opaque&useOnSW=true&t=1357760399" width="900" height="600" seamless="seamless" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

http://www.bannersnack.com/en/my-banners/details/bunl6nnk/

ili GIF slika bez videozapisa:

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi