ponedjeljak, 3. rujna 2012.

Kopiranje likova

Maraton postova,post Winx club girls rođendan

Nova

Roxy
Nekoliko sporednih likova iz Winxa dosta sliči glavnim junakinjama.Tu mislimo na izgled.Za vas smo pronašli dva primjera i još jedan malo drugačiji.Dakle,u 3.sezoni mogli ste vidjeti Novu.
TKO JE NOVA?
To je djevojka iz Solarije koja prenosi vijesti i koja ide u Alfeu.Isto kao i Stella,ona ima moć svjetlosti,ali i zvjezda.Pojavila se u jednoj epizodi(4. epizoda) kada je Stelli prenijela vijest da Cassandra upravlja cijelim kraljevstvom.A sada vas pitamo,zar Nova ne sliči Roxy?Mogli bismo reći i da su skoro iste osim što Nova ima drugačiju boju kose.No sličan im je i stil oblačenja,oči...Budući da se Nova spominjala u 3.sezoni moguće je da je Roxy napravljena po njoj jer Roxy dolazi u 4.sezoni.No, ni ne mora biti tako.Nama je malo glupo što je Roxy preuređena Nova jer Roxy je mogla imati crnu kosu kako smo ju većinom i zamišljali.To bi bilo i logično budući da je ona vila sa Zemlje.Drugi primjer je Chimera.Pojavljuje se u 3.sezoni kao negativan lik i ona postaje Stellina polusestra koju Stella mrzi.Nama ona dosta sliči Musi,ali Musi od 3.sezone pa nadalje jer tada ima dugačku kosu.Slične su im oči,boja kose,a čak i neka odjeća.No,osobine im nikako nisu slične.Pronašli smo i još jedne sličnosti između likova.To su Tritannus i Valtor.Slični su i u licu i po kosi.No,svi muški neprijatelji imaju dugu kosu osim Darkara,naravno,jer je on feniks.Dakle,zbilja ima puno sličnih likova.Još smo vidjeli na nekim blogovima da su pisali o Roxy,a da su stavili sliku Nove.Inače Nova se i na eng.kaže Nova(da ne bi netko pomislio da se kaže "new").Isto tako neki su mislili da se ona zove Nora no ni to nije točno.Sve smo potvrdili na Winx Wiki.

Musa
Chimera

Vijesti

Maraton postova,post Winx club girls rođendan

U ovom postu slijede neke novosti bloga kao i novosti našeg rođendana te 5. sezone.Malo ćemo pisati o našoj statistici bloga.
Dakle,naša statistika bloga je super!Najkomentiraniji post je Liz Gillies & Winx club:We Are Believix!
Trenutno imamo više od 185 000 posjeta bloga,a proslavit ćemo i naših 200 000 posjeta kada stignemo do njih :D
Kada smo već kod Elizabeth Gillies želimo spomenuti da je ona izjavila da obožava Winx club i da je pogledala sve sezone na Nicku!
Najgledaniji post je Winx slike još jedne.Post je prikazan 14 562 puta.
2. najgledaniji post je Bojanka,a 3. je winx slike iz 5.,6. sezone.

Izvori prometa su sljedeći:

  • Najtraženiji smo na Google tražilici
  • 2. mjesto osvaja Bins Images
  • 3. mjesto je pretraživač Pregolom na kojem smo za sad traženi 31 put.
Najčešće upissane riječi za naš blog su winx,winx slike,winx lutke...

Dakle,osim te naše SUPER statistike ovdje ćemo spomenuti i naš novi blog za koji možete glasati sve do 7. rujna 2012. kada će se vaši glasovi zbrojiti i odrediti blog.Možete glasati na našem rođendanskom postu ili na ovom postu.Glasove ne ćemo računati ako su napisani na nekom drugom postu osim na ovom ili rođendanskom.



Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi