srijeda, 11. travnja 2012.

Winx i Nickelodeon

 Vjerujemo da nema djevojke koja ne zna za Winx ali i za popularan dječji(i teen) TV program Nickelodeon!A također vjerujemo da i svi vi dobro znate za popularan show koji se održao 2. travnja, a na Nickelodeonu se objavio 3. travnja!KIDS' CHOICE AWARDS 2012!Sigurni smo da je bilo veoma zabavno jer su se mogle vidjeti sjajne zvijezde poput voditelja Willa Smitha!
E pa,dragi naši!Dosta smo vam i napisali o 5. sezoni Winxa koju predstavlja,naravo NICKELODEON i o Sirenixu,Winx Specialu...Sve je to dio Winx Nickelodeona!

Pa da započnemo o temi!Na Kids' Choicu se pojavila ljepotica po imenu Molly Quinn!Vjerujemo da ju već znate i drago nam je što se i Winx spomenuo na Kid's Choicu tj. Molly posuđuje glas Winxici Bloom na Nickelodeonu.Na KCA-u(Kids' Choice Awards) Molly se toliko oduševila posuđivanjem glasa osnivačici Winxa Bloom da je ostalim posuđivačicama glasa za Winx na Nickelodeonu rekla: " Vi ste moje sestre!" I tako je Winx zavladao KCA-om!

Winx Club Jakks Pacific

 Pogledajte ove slike!To jesu Winx,ali ne i one "prave".
Winx Club Jakks Pacific su Winx lutke u Believixu koje su malo drugačije od onih pravih.Ova vrsta lutaka ne postoji samo u Believixu nago i u drugim transformacijama,odjeći...Ako bolje pogledate neku od Winxica vidjet ćete i nekoliko razlika.Poznato je da će ove lutke doći u jesen 2012 uz epizode Winxa na Nickelodeonu.Iako će tada doći lutke ne znači da će doći odmah u Hrvatsku i susjedne zemlje.Zanimljivo je i to što se ove lutke povezuju sa HalloWinxom.

Još slika od ove vrste lutaka potraži na našoj stranici
(odmah ispod naslova)koja se zove Winx slike i 
pjesme.

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi