petak, 24. kolovoza 2012.

5.sezona:1.i 2. epizoda

Već gotovo znamo radnju cijele 5.sezone.No,pravo pitanje je zašto je sve to tek 23.(26.?)rujna?Dok se sve to napravi i sinkronizira mi smo za vas uspjeli otkriti jedan dio radnje iz prve i druge epizode.Dakle,Winxice i Trixice odlaze pronaći čaroban cvijet,ali naravno ne zajedno nego se utrkuju.Mitzina sestra ima taj snažan cvijet...Sada smo dokazali jedno-Mitzi će se spominjati u 5.sezoni.Laylin ujak Neptune planira okruniti njegova sina imenon Nereus.Međutin njegov brat blizanac narušava cijelu svečanost te bude poslan u zatvor.Taj brat blizanac se vjerojatno zove Tritannus,ali nismo potpuno sigurni.Za vas smo još i pronašli video 5.sezone,ali ne znamo iz koje je to točno epizode.Vjerujemo da je negdje među prvima jer je Flora u Believixu,a govorilo se da će Winxice u početku imati Believix.Zato se 5.sezona i zove Beyond  Believix(izvan Believixa).







               Prema slici vidimo da će Trixice prije Winxica doći do čarobnog cvijeta

Mitzina sestra
Lilo

 Sve to bolje možete vidjeti u 1.epizodi 5.sezone koja se zove ' The Lilo'.Tako se vjerojatno zove čaroban cvijet kojeg će Trixice i Winxice tražiti.No,prema prijašnjim informacijama 1.epizoda bi se trebala zvati voda za gašenje tako da sada više nismo u ništa sigurni.
Lilo je dakle taj čarobni cvijet kojeg Trixice žele uzeti od Mitzine sestre.





Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi