ponedjeljak, 9. srpnja 2012.

Do You Believix?

Nova super igra na nick.com stranici se otvorila!Do You Believix? je super nova igra.Pročitaj na koji način igrati!Klikni i otvorit će ti se igra:Winx Club: Do You Believix? | Play Kids Games | Nick Games

O ČEMU JE RIJEČ?

Dakle,igra je dobila mnogo pohvala.Zašto?Super zanimljiva je!Odaberi Winxicu i izvrši zadatak koji ona kaže na engleskom jeziku.Igrice su zanimljive:u Florinom kutku moraš saditi cvijeće,u Stellinom odijevaš i šminkaš...

Mattel i Winx!?

Na početku nam se činilo da je Google jako pogriješio kada je počeo stavljati Winx lutke kada biste odgoogleali Winx Mattel no istina je!Mattel je proizveo linije svojih Winx lutaka!Ali čudno je to što je Mattel veliki neprijatelj Winx clubu.I ne samo Winxu nego i cijelom Rainbowu!

To je zaista čudno ali istina je!Mattel je protivnik vlastitom toylineu!Sve one lutke poput lutaka Winx Enchatix,Winx sa mikrofonom,Winx na balu...Mattel ima dosta Winx lutaka ali zašto je onda protivnik sam sebi?Na sljedećem videu ćemo pokazati sve Mattelove Winxice.



Bratz je također bio bespomoćan!Ali što se dogodilo Mattelu?Ovo!U Kaliforniji je bila presuda kome će pripasti modne lutke Bratz.I presuda je donešena!Bratz je pripao MGA Entertainmentu (MGA-Micro-game America)!


2005. i 2006. godine Bratz je došao do vrhunca i otišao u sukob sa najpopularnijom lutkom na svijetu-BARBIE!Bratz je postao prodavaniji od Barbiea.MGA je još i podigao tužbu protiv Mattela...
Prije svega toga 2004. godine Mattel je podigao tužbu protiv MGA za krađu dizajna odjeće na lutkama.
Ali!!!Izgleda da je Bratz pobijedio sve.Kada je Mattel podigao tu tužbu 2004. nitko se nije obazirao na to no 2010. došla je zabrana prodaji Bratz lutaka zbog prevelike prodaje i populacije(što je zatražio Mattel zbog propasti Barbiea) i Bratzice su se ukinule,ali zahvaljujući njihovoj 10. godišnjici postojanja koja je bila 2011.(Bratz je osnovan 2001.) Bratzice su si ponovno digle popularnost novim dizajnom odjeće i novim izgledom lutaka te stvaranjem 10 novih Bratz lutaka.
Mattel je dobio dosta tužbi među kojima je i ona za Winx:
  • Keller Rohrback L.L.P. je optužio Mattel za prodaju Kellerovih lutaka prekrivenih olovnim bojama.
  • Mattel je podnio tužbu protiv Atari za krađu poslovne tajne.
...I ima ih još!Sve ih možete pročitati na Wikipediji...

Na ovom videu se može vidjeti da Mattel ima svoje Winx lutke.Na kraju spota u lijevom kutu dolje vidjet ćete Mattelov logo.

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi