četvrtak, 29. studenoga 2012.

Čarobne novosti

Pre zakon lutke Magical Hair od Rainbowa su stigle!Došle su od linije Winx Disco i na prvi pogled su iste no ipak nisu jer su napravljene za uređivanje kose i dodavanje ukrasa za kosu.Nama se samo ne sviđa to što Winxice imaju cipele iz Believixa.Ova linija Winxica nas podsjećaju na liniju Bratz Magic Hair lutaka  sa kojima također možemo raditi slično.Nama se sviđaju i jedne i druge.U ponudi su Bloom,Layla i Stella.
Već prije su stigle Winx Forever Friends lutke o kojima ste mogli pročitati na postu One2Play ili Dream Factory? ali mi ih ponovno stavljamo da se podsjetite :)
A za Winx Disco je čak i stigla pjesma!
Uz sve to stigla je i premijera 14. epizode Winxa,Stup svjetlosti,u kojoj se čak prikazuje i 3D animacija Winxica,Tritannusa i Trixica.Tu je i UK Opening Winxa također u 3D-u.




A ima i još jedna super vijest.Pojavila se ova zakon slika sa planovima što će kada od Winxa izaći u "javnost".Pa plan glasi ovako:proljeće/ljeto 2013 nova online igrica,odjeća za djecu,Publishing  and 2 DVD-ovi,nove epizode Winx 5.sezone (?),
ljeto 2013 nova igrica,
jesen/zima 2013 6.sezona,
proljeće/ljeto 2014...
Po ovome možemo vidjeti da nas ove godine tj.2012. ne očekuje skoro ništa,ali zato je 2013.pretrpana.Jedva čekamo da ove igrice izađu kao i ostali proizvodi pa da možemo pisati i o njima.


I još mala (tj. stara) novost je da su došle Winx Flower Princess od kojih je već stigao clip koji ste mogli pogledati na našem Google+ profilu :)
Ako želiš pročitati više i pogledati videozapise Winx Disco pjesme,reklame Magical Hair lutaka i engleskog Winx Openinga te naše pobjednike nagradne igre,klikni na "Više ".


Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi