nedjelja, 21. srpnja 2013.

Wings of Magic

Hey!Evo nas!Vratile smo se!Dolazi Ljeto je cool! 2013. kao i ovaj novi post sa novostima!Nadamo se da vas veseli LJC kao i ovaj naš povratak...a i ove svježe novosti koje smo izvukle od Winx izvora :)
Da ne duljimo s uvodom najbolje da počnemo :)

Prvo i prvo stiglo je nekoliko igrica a to su Magical Adventure,Make Over Magic koje možete igrati na Nick.com i Android i iTunes aplikacija Sirenix Power.O svemu pročitajte na našoj stranici Winx Fun.

Nick nas u zadnje vrijeme stvarno iznenađuje no što je s Winxom?Tar je on zaboravljen?Mi ga se uvijek sjetimo!I uvijek pronađemo nešto za pisanje pa smo to odlučile napraviti i ovaj put!

Sjećate se slideshowa?Ah....To dugo nismo imali!Sigurno vas veseli vijest da jedan slideshow stiže!U njemu će biti najnovije JAKKSove lutke među kojima su i TRIX!Konačno!JAKKS je stvorio Trixice u opipljivom izdanju!
U ovom slideshow pogledajte ove linije lutaka:
  • Magic Ocean
  • Sirenix
  • Shopping Fairy
  • Trix Dark Sirenix



A uz to došla je još jedna originalna ograničena linija Blue Harmonix.Specijalna lutka Bloom u plavom Harmonixu dostupna je samo u Americi kao i ostale posebne Winx lutke poput Dark,Gold i Silver Believix o kojima smo pisali u postu JOŠ!.Ako ste ih zaboravili kliknite i podsjetite se :) Posebna Bloom je na posljednjoj i predposljednjoj slici.

Već se mnogo zna o 6. sezoni kao na primjer da će biti 26 epizoda i neke slične stvari.O svemu izvještava naravno Believe In Winx.A nas je posebno zainteresirao scenarij.Čitaj dalje ako želiš saznati više ;)
Matt Shively je postavio na svoj Twitter i Instagram fotografiju scenarija iz 6. sezone!Iza scenarija se nalazi scena Timmyja i Daphne što znači da će se Daphne sigurno spominjati u 6. sezoni.Čak znamo i da se prva epizoda zove "Inspiration of Sirenix" iliti Inspiracija Sirenixa.

To je to za sad,a mi se još čujemo :)
Pročitajte i komentirajte :)

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi