nedjelja, 29. srpnja 2012.

Najnovije o 5.sezoni

Nakon mnogo i mnogo postova i novosti o petoj sezoni evo i još jednog posta koji isto sadrži novosti.Svako malo dođe neka nova informacija ili vijest zato budite sigurni da na ovom blogu ima najvovijih novosti.Prije nego uopće pročitate ovaj post MOLIMO VAS da pronađete i postove Vijesti o 5.sezoni i Kratke vijesti o 5.sezoni jer se na tim postovima nalazi radnja i sve najvažnije.

TRITANNUS

*Dakle,svi smo sad već upoznali Tritannusa.Počeo se ispuštati štetni plin koji je išao u more,a u moru je bio Tritannus koji se pretvorio u čudovište.Postaje najveći neprijatelj Winxicama.Saznali smo i to da je Tritannus ustvari LAYLIN ROĐAK.Za to i ima dokaza jer se sve događa pod vodom i jer se stalno spominju neke sirene ,a Layla i ima moć tekućine,može razgovarati sa sirenama...A i u njenom dvorcu ima sirena.Možda se radnja 5.sezone odvija u Androsu.


TRITANNUS I LITHIA



*Sjećate se Lithie.Pisali smo i o njoj.Predpostavlja se da se ona isto spominje u 5.sezoni,ali ne vjerujemo da će postati jedna od Winxica.Na slici je vidimo sa Tritannusom.Možda su oni par?Možda je Lithia zla?Možda je i ova slika Fan Art?

PESCIX


*Ovo je najnovija slika 5.sezone.Još nismo sigurni hoće li se Pixie vile spominjati u 5.sezoni,ali za Pescix sirene smo sigurni..Naime,riječ Pescix dolazi od talijanske riječi pesce što znači riba.Prema glasinama svaka Winxica će imati svoju Pescix sirenicu jer im one služe kako bi i dalje imale Sirenix.Preci od Pescixa su se zvali Selkies.Spominje se da ih ima sedam što možda znači da će se i Roxy spominjati ako svaka Winxica mora imati jednu Pescix sirenu.Spominju se i čuvari 7 oceana.





MITZI

*Jedna od likova iz Winxa je svakako i Mitzi.No,pravo pitanje je hoće li se ona spominjati u 5.sezoni?Moguće jer se spominjala i u 4.sezoni.Možda priča sa njom Brandonom i Stellom još nije gotova?












I ZA KRAJ MALO SLIKA.Još slika uskoro na Winx photo girls.



Sezona 5 Video Beyond Believix


Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi