četvrtak, 7. lipnja 2012.

Sirenix pictures

Sljedeće slike su slike za koje mnoge cure pomisle da su službene Sirenix slike,a nisu.Na slici u imenu i sl. treba biti spomenuta da li je slika official ili treba pisati by... ako je lažna ili je napravljena kao FAN ART te bi bilo dobro ukoliko je slika stvorena na Paintu napisati PNG by...


No ima još jedna stvar:slika može biti official ali iza nje napisano by...To znači da je slika orginal i da je službena ali onaj koji ju je postavio na stranicu želio je predstaviti i svoje ime pa se napiše official...by...
Na slikama,bilo da su official ili not official uvijek treba pisati kakve su,a to možemo vidjeti na nekim sljedećim slikama.

Ova slika je,naravno official zato što ispod slike piše BelieveInWinx a znamo da je to službeni(official) blog od Winx cluba(na dnu ima oznaku copyright) tako da slika ne može biti Fan Art i sl. jedino ako netko nije krivotvorio naslov BelieveInWinx na slici.

Ovo je Fan Art ali se ne bi baš reklo na prvi pogled.Ovo je izmišljena Winxica koja je dobro i profesionalski prerađena na Paintu.


Također napravljena slika na Paintu za koju se ne može baš reći da je official.
Ova krila nisu službena Winx krila od Flore nego predpostavka kako bi možda mogla izgledati.

Bilo bi dobro kad bi na svakoj slici pisalo da li je official ili not official.

Na ovoj slici i na par sljedećih točno piše da li su original ili Fan Art.Ni jedna od sljedećih krila nisu official.




Ova slika doslovno ne izgleda kao official ali jest no kad malo bolje promotrite možda je i moguće da je official.
Ova i sljedeća slika su official slike Stelle u Sirenixu.




Ispod Stellinog potpisa nalazi se dokaz not official slike tj. by...
Ovo je official slika Sirenixa.

I za kraj malo zanimljivosti!




Ovo je Chelsea i ima moć munja.Ovo je njezin Sirenix(slika je not official)Zašto Iginio Straffi ne uzme koju ideju od svojih fanova koji izmišljaju vlastite Winxice. 



Prva slika prikazuje Winxice i liniju Sirenix lutaka.Na talijanskom jeziku gore piše Nuova trasformazione!Serie 5 tj. Nova transformacija!Serija(sezona) 5

Izgleda da su stigle Harmonix lutke što potvrđuje druga slika.Ova lutka je na baterije i može pokretati krila kao i jedna linija lutaka Winx Enchatix.

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi