nedjelja, 3. ožujka 2013.

Kruna iz snova

Iznenadili ste nas sa jako puno glasova za Simply Magical Awards.Trenutno vodi blog Flora Magic.Ukoliko želite da ovaj,ili neki od ostalih blogova pobijedi, svakako ostavite svoj glas u anketi.Možete glasovati i za više blogova!Prije nego što prijeđemo na pravu temu ovoga posta,trebalo bi spomenuti nekoliko važnih novosti!
Iz posta Čarobne novosti  (na kojem smo imali najviše komentara do sada) otkrivamo sve o Rainbowovim  lutkama Magical Hair koje su ujedno i Disco Style lutke(samo Bloom,Layla,Stella i Flora).JAKKS je kao konkurencija Rainblowu stvorio svoje Disco lutke,pa evo ih u slideshowu :) (+naravno glazba Rite Ore)
           

ŠTO SE DOGAĐA?

Događanja o Winxu...Ima nekih!Prije par dana završila je Winx zabava godine po imenu Winx Club Alfea Collage Event.Voditelj je osim naravno Nicka i Wal-Mart!Održao se 21.,22. i 23. veljače.Sve na slici lijevo :)
Ova Bloom ne stoji ovdje na lijevoj slici bezveze!Ona je upravo nova lutka Pink Enchantix od Jakksa,naravno :D

Uz to,stigli su i novi Believix parfemi(više na Nuevas Fragancias Winx Believix! | Wonder Winx*).
NOVA IGRICA NA NICK.COM!!!UVJERI SE I POSJETI WINX FUN TE ODI U KUTAK NICKELODEONA!ODIGRAJ NOVU IGRICU DRESS ME UP TOO!OSMISLI SVOJU VLASTITU WINXICU!

A sada prelazimo na pravu temu posta!
Post smo nazvale po jednoj epizodi iz Winxa,a epizoda se zove upravo "Kruna iz snova".O čemu je riječ?To je epizoda iz prve sezone kada su Winxice išle na hladni Domino te Bloom od Daphne dobiva nekakvu krunu.No ta kruna koju Bloom dobiva se neće spominjati u ovom postu već smo uzele samo naziv te krune.Ovaj post ima veze i sa epizodom "Miss Magixa" koja je također u prvoj sezoni.U toj epizodi birala se miss Magixa,a jedna od natjecateljica bila je Stella.

A mi ćemo sada izabrati našu "Miss Winx club girls-a",ha ha!Tako nekako!Postaviti ćemo slike i reći nešto o svakoj natjecatejici sa izbora za Miss iz te epizode.Zapravo,neće biti baš o svakoj,ali skoro...No,ovdje će natjecateljice,osim njih,biti još i Winxice.Na kraju posta proglasiti ćemo nama najljepšu i najbolju djevojku  koja osvaja Krunu iz snova.Pa počnimo...







Natjecateljica broj 4 bila je Agalla.Prvi put je prikazana na Izboru za Miss Magixa i više se nije pojavljivala u Winxu.Najdraža boja joj je narančasta,a ima moć snijega.Ne znamo točno koji je njezin talent jer čim je došla na pozornicu Icy joj je zaledila noge te je Agalla pala.No,imala je ogrtač i definitivno je bila "skockana".Mislimo da je manekenka.
Zanimljivog je izgleda i baš je neobična.


Jenny je bila natjecateljica broj 12.Njezin talent je pjevanje.Ima ljubičastu kosu i ljubičaste oči.Trixice su joj promijenile boju glasa pa je užasno pjevala.Inače je lijepa,ali i nije baš talentirana jer se i nije pokazala na natjecanju.Ali definitivno je imala prekrasnu haljinu.Najdraža boja joj je zelena,a njezina moć nam nije poznata.Voli se šminkati.


Sabata je bila natjecateljica broj 9.Čini se da je nekakva trenerica pasa ili nešto tako.No,dok je nastupala,svi psi su je počeli loviti,a ona je biježala po pozornici.Za to su bile krive Trixice.I nju često viđamo u Alfei tako da je vjerojatno tamo i učenica.Najdraža boja joj je žuta,a neki pišu da su njezine moći hipnoza životinja.Želja joj je postati trenerica dupina.

Heidi je bila natjecateljica broj 2.Stvorila je nekakve pravokutnike pa je pomoću njih izvodila atletiku,ali se inače bavi ritmičkom gimnastikom.Sve je bilo dobro no,kada je stala na tlo,Trixice su joj smjestile da padne.Vjerojatno joj je moć geometrija ili nešto tako...Ima smeđu kosu i smeđe oči.Po nama je jako lijepa i talentirana.Voli provoditi vrijeme sa svojom mačkom.Vidjeli smo je u Winx stripu,ali predstavljala je Jessie,Florinu prijateljicu.Voli country odjeću i glazbu.



Broj 8 predstavljala je Keren.Ima plavu kosu i smeđe oči.Po izgledu nas podsjeća na Stellu.Ona je glavna navijačica u svojoj školi,a na Izboru je imala točku navijanja.Dok je navijala,Trixice su namjestila da se pozornica slomi pa je pala.Najdraža boja joj je plava jer je to,kako ona kaže,boja navijanja,a i boja njezinih pompona i dresova.Moć nam nije poznata.Sportski je tip cure.

Broj 7 bila je Leehona.Ima crvenu kosu i sive oči.Po izgledu nas podsjeća na Bloom.Nekoliko puta se prikazala kao prolaznica u Magixu.Njezin talent su različite vratolomije sa golubovima.Nama je ona jako lijepa.Ne znamo čega ima moći,ali znamo da joj je najdraže smišljati odjevne kombinacije.A njezin stil?Pa možemo reći da je uistinu ležeran.


Lollina je natjecateljica broj 1.Polaznica je Alfee i ide u razred zajedno sa Winxicama.Ima crnu kosu i plave oči.Njezin talent je boks.U epizodi se nije prikazala njezina točka,ali jako je poznata.Nama je također lijepa.Ona je grofica od Tenessa.Ima moć elektrike.

Prije nastavka,mala novost:mrak video gdje se izvrsno vide Winxice u svojoj novoj transformaciji!Pitanja:što mislite o promjeni boje kose i svjetlećim krilima?Vaše odgovore u komentare!


Drugi dio ovoga posta je ujedno i ovaj zanimljiviji!Traži se i vaše i naše mišljenje!Winxice ćemo pogledati izbliza kao i još neke Winx likove.To su Lollina,Clarice,Miky itd. Njih ćemo također bolje promotriti...klikni VIŠE ako želiš post pročitati do kraja i saznati tko dobiva krunu iz snova!

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi