četvrtak, 28. srpnja 2011.

Radnja Winx Magic Adventure filma 2

U 2. djelu Winx animiranog filma(Winx Magic Adventure) Winx vile su odrasle i njihov zadatak je čuvanje Magične dimenzije jer su sada vile spasiteljice.Kad je bila velika priredba u Alfei sve vile su se okupile.Bili su i svi profesori no Trix su željele uništiti tu priredbi.Došle su na dvorište Afee gdje je bila priredba i počele uništavati sve ispred sebe:rušile stolove,ganjale vile...Winx su to vidjele i odmah se transformirale u Believix transformaciju.Bloom je do tada bila sa svojim pravim roditeljima na Dominu.Winxice su porazile Trix.Bloom je od svojih roditelja na dar dobila prekrasnog konja Peddy.Na njemu je jahala sa Skyem.Nakon tog vremena Bloom je u svom dvorcu birala dečka,a Winxice su bile s njom.No dok su Winxice bile na Dominu U pixie selu su napale Trix!Uništile su selo.Pixie su pile tužne ali nisu mogle ništa učiniti.Bloom i Winx otišle su na Zemlju pomoći Bloominim roditeljima Maiku i Vanessi koji su je prisvojili.Čistile su i zabavljele se.Trix su došle do Drva života i uništile ga do kraja.Bacile su na njega magiju koja ga je učinila trulim i slabim.U tom času sve vile pa tako i Winx su izgubile moći i čaroliju.Sky je otkrio što su Trix napravile.Trix su otišle i zatim napale Eraklyon(Skyev dom) i tamo napale i uništile Skyevog oca(kralja   Eraklyona).Winx i specijalisti(majstori magiije) su otišli u leteći brod u Eraklyon da sprijeće Trix.One su željele uništiti Čarobnu ružu,a ona je bila srce cijelog Eraklyona.Kad su stigle Winx su odmah počele spriječavati Trix.Borile su se i trčale.Na kraju Trix su ubile kralja Eraklyona.Uništile su i Čarobnu ružu no na kraju sjaj koji se rasuo iz Ruže kad su je Trix uništile rasuo se po Winxicama i njihova moć se vratila.Winx su se transformirale u Believix i pobjedile Trix.Kad je borba završila počelo je veselje ali i tuga jer je Skyev otac mrtav.Oritel(kralj Domina i Bloomin otac) volio je Skyevog oca kao prijatelja i uzeo je malo Ružinog sjaja s poda i prosuo po Skyevom ocu.On se odjedanput samo osvjesti i gledao se u čudu kako je živ.Onda su se svi počeli veseliti,a Bloom i Sky su se poljubili.

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi