subota, 11. kolovoza 2012.

Gdje je?

Ovaj post će biti dosta zanimljiv za ljubitelje Winxa.Bit će mnogo slika,a zanimljivosti da ne spominjemo!Pa započnimo!
Dakle,23. rujna stiže 5. sezona i sve je sjajno!Svi jedva čekaju!Ona je došla kao i Harmonix,Sirenix,Tritannus,i još jedna stvar koju su svi ZABORAVILI!Lithia!Svi su zaboravili LITHIU.Novog lika 5. sezone za koju se pretpostavlja da će biti sirena.
5. sezona se zove Beyond Believix

Što se dogodilo?
Hm,hm...Jesam li ja Mirta ili Mitra?
Od kada su stigli clipovi Harmonixa i Sirenixa svi su ušutjeli što se tiče Lithie.Nitko više nije rekao ni L od Lithie.Zašto?Kao da su svi zaboravili na nju!Nije se spomenuo ni njezin Harmonix ni Sirenix što vjerojatno ni neće pošto je pretpostavka da je sirena.No,ima jedna dobra stvar u tome svemu!Potvrđeno je da će se spominjati u 5. sezoni zato što je rečeno da će joj glas posuđivati Natalie Lander koja je inače posuđivala glas Mitri,dobroj vještici iluzije iz Mračnog tornja (Nickelodeon dub).Prije nego što krenemo dalje nas zanima jedna stvar vezena za Mitru.Mi kao Hrvati ju zovemo Mitra dok je ostali kao na primjer Nick zove Mirta!Što je ispravno???Mi mislimo da je oboje ispravno što je rekao i Straffi na jednoj forum stranici što ga je upitala jedna obožavateljica Winxa tako da je po nama svejedno!Na našoj stranici WinxCharacters je spomenuto da se u 1. sezoni zove Mitra,a u 3. i nadalje se zove Mirta.No nas više zanima kada će informacije o Lithi izači na vidjelo?Koliko ima godina?Ima li moći?Da li je sirena...?
USKORO ĆE 5. SEZONA,A LITHIE NIGDJE!

Slično je i sa Roxy.Možda ona ostaje na Zemlji sa svojim ocem i majkom.Možda je Lithia samo sirena sa Androsa.Kad se govori o Androsu odmah se može spomenuti 5. sezona.Jedna od pretpostavki je i da će se dio radnje 5. sezone održati na Androsu.Tako da je više nego vjerojatno da je Lithia sirena.Ima mnogo pitanja o tome...
Mogućnost je i da će Winxice još neko vrijeme koristiti Believix pošto se 5. sezona zove Beyond Believix (IZVAN BELIEVIXA).
Možda Lithia ima neke veze s Tritannusom?
Pošto je Trtannus Laylin rođak,mogućnost odvijanja radnje 5. sezone na Androsu je sve veća.To još i potvrđuje video trailer 5. sezone kada se može vidjeti 3D Winxice u Sirenixu u borbi protiv Tritannusa.Upravo je ta borba na Androsu!
Svi napeto očekujemo Beyond Believix da saznamo sve o 5. sezoni!

klk
Toliko se jako očekuje 5. sezona,da je većina Fan Art Made crteža napravljeno za 5. sezonu.

 Lithiino ime dolazi od riječi iz stare Grčke "lithos" (λῐ́θος) što na grčkom znači kamen.
Za Roxy se ne zna previše u 5. sezoni,ali se zna da ona nema Harmonix i Sirenix.Kao što smo i napisali,ona vjerojatno ostaje na Zemlji.
Jedna radnica Nicka nam je izjavila:"U Beyond Believixu dogoditi će se jedno neočekvano iznenađenje."....što vjerujemo jer je 5. sezona najiškevanija od svih dosadašnjih tako da bi nam Straffi mogao svaštapripremiti pogotovo kada je u suradnji s Nickelodeonom koji je uvijek spreman na iznenađenja i zato i vas očekuje jedno naše Nick iznenađenje u rujnu povodom našeg rođendana!

Hoće li se uopće Sirenix spominjati u 5. sezoni poštp je clip transformacije prikazan u 3D animaciji...?Možda nas očekuje treći dio Winx 3D filma!
Također u 5. sezoni se vraćaju zle Trix.

 SVE ĆE SE SAZNATI U RUJNU...


Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi