utorak, 4. rujna 2012.

Likovi iz stripova

Maraton postova,post Winx club girls rođendan


U Winx magazinu uvijek izađe i Winx strip.
U tim stripovima ponekad se pojavljuju likovi koji se nikada do 
sada u crtiću nisu pojavili.U ovom postu pročitajte nešto o njima.
Kada smo već kod Winx magazina,talijanski Winx magazin proslavio je 100. broj(u srpnju 2012.).
Čestitamo!

Dakle,izabrali smo pet likova iz pet stripova.U stripu 'Crni Darko'pojavljuje se Darko.On i nije najbolji na svijetu.U njega se zaljubila Icy ,međutim ,njemu je za oko zapela Bloom.To će naravno prouzrokovati ljubomoru kod Skya.
Brian iz stripa 'Crveni vragovi'
Darko daje Bloom napitak kako bi se ona zaljubila u njega i krenula na vožnju.No,dogodi se nesreća u kojoj se u igrom slučajnosti pojavi i Sky.Darko se pojavljuje i u još jednom stripu 'Ljubavna čarolija.Tecnina prijateljica Iris pojavljuje se u stripu 'Pobuna'.Nama nije jasno zašto se ona čudila kada je se Tecna transformirala,zar i Iris ne bi trebala biti vila?Strip je dosta zanimljiv i napet.'Laylina hrabrost'donosi novog lika,Laylinog starog prijatelja Silvana.U stripu 'Crveni vragovi'ne pojavljuje se zaista crveni vragovi već je to ime benda sa kojim se,pogodite,upoznala Musa.Novi lik je Brian.Voli svirati klavir te se zaljubljuje u Musu,ali i ona u njega.I zadnji nam je strip 'Sukob'koji je dosta zanimljiv,a spominje se Florina prijateljica Jessie.
Jessie iz stripa 'Sukob'
Crni Darko
Pozvala je Faragondu u pomoć,a Faragonda je poslala Winxice.Krenule su na farmu i upoznale su slatku Jessie,no morale su riješiti i problem,ali su se i iznenadile...To naravno nisu svi stripovi.Ima i još puno likova što su se spominjali no nećemo sada nabrajati sve,ali svakako jedan od  važnijih je čarobnjak Komud kojeg možda nekada vidimo i u epizodama.No,viđali smo i Tecnine roditelje nekoliko puta u stripu,ali ne i u epizodama.




Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi