subota, 23. veljače 2013.

Simply Magical...

Pišemo ovaj post jer nas zanima vaše mišljenje!Došao je novi dizajn,nama najbolji do sada!Ali to nije sve!Želimo da ovaj blog u 2013.godini bude bolji,zanimljiviji i "puniji".Koje su vaše želje za bolji Winx club girls?Možda neke nove nagradne igre ili neke extra vijesti?
Iako nas neko vrijeme nije bilo nismo vas zaboravile!Naš sljedbenik Karlo Vukelić predložio nam je da budemo autorice njegovog novog bloga.Jako nam je drago zbog toga i veselimo se početku.Nadamo se da ćete posjetiti i komentirati blog.
A sada najbolja vijest!Postavile smo anketu u kojoj smo navele neke poznate Winx blogove,a sve što trebate napraviti je glasovati za,po vašem mišljenju,najbolji blog.Glasovanje će trajati do 2.travnja kada ćemo proglasiti top-10 najboljih Winx blogova s najviše vaših glasova.Prvo mjesto osvaja i nagrade.Ovom natjecanju dale smo ime Simply Magical Awards i ponavljati će se svake godine.


U SMA bi sa nama trebao surađivati i Believe in Winx.Posale smo mu poziv i čekamo odgovor.Autori tog bloga bi 2.travnja trebali objaviti sve blogove koji su osvojili top-10 na Simply Magical Awards točnije,ukoliko budete među top-10,ime vašeg bloga će se objaviti na Believe in Winx-u i zasigurno će vam se povećati popularnost,a pogotovo ako osvojite 1.mjesto.No,i mi ćemo popis objaviti na našem blogu.Anketu možete potražiti odmah na početku sa strane.I jedno pravilo,nemojte glasati za svoj blog.Nadamo se da nećete jer je bolje doći do te titule bez varanja.

Male novosti.....
Dio 5. sezone završio je što znači da je vrijeme za 2. dio.Točnije,2. dio došao je 17. veljače.Svi se nadaju super početku i 2. dijela!Epizoda kojom započinjemo 2. dio zove se The Emperor's Throne.Nakon nje dolazi sljedeća epizoda The Pillar Of Light koja dolazi 24. veljače tj. tjedan dana poslije.Ako se želite uvjeriti,pogledajte na Nick And More!.
Naravno,iza popisa epizoda dolazi podnaslov 6 season ali za sad ispod njega nema ničega... :)
Jeste li uzbuđeni?Mi ne možemo dočekati nastavk Winx potrage!
                                                                                                               
Uza sve to,iznenadila nas je i winxclub.com stranica i postavila je vrlo zanimljiv video koji smo odlučili podijeliti s vama!      


Ha,ha!Zanimljiv je i maštovit!Što je još novoga kod Winxa?Paaaa....U zadnje vrijeme se ne događa nešto posebno no Straffi je rekao da Winx ove godine priprema mnoga iznenađenja.Nadamo se da je jedno od njih i nove Jakksove lutke te DVD-ovi 5. sezone.U One2play u zadnje vrijeme stižu Winx lutke poput Harmonixa i sl.Žao nam je što nemamo Jakksove lutke,ali kad su Amerikanci škrti pa nema pomoći :(
Možemo mi i bez njih jer su stigli pre cool DVD-ovi 4. sezone Winxa u Muller i One2play po samo 14,90 kn.U zadnje vrijeme se pitamo što se dogodilo sa Winx magazinom jer ga uopće ne viđamo!Kao da je nestao!

Mrak stvar!

Dolazi!I to sa malim ranjenjem.Dolazi KCA 2013. i to već 23. ožujka!Jedva čekamo!Više o njemu saznajte na našoj stranici Nickelodeon gdje možete pročitati sve detalje!

Najmrak stvar!

Napokon!Stigao je 2. dio 5. sezone što znači da stiže i dugoočekivana transformacija Sirenix.Dakle,tu imamo 2D transformaciju koja će se prikazivati u crtiću,a prije toga je već stigla i animirana transformacija!Mrak!Mi smo vam postavile clip epizode The Pillar Of Light i promo Sirenix Adventure te punu verziju Sirenix transformacije.

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi