subota, 17. studenoga 2012.

One2play ili Dream Factory?





5.sezona Winx Cluba napokon je došla i u Hrvatsku!Tu vijest naravno već svi znaju no to nije tema ovoga posta.Na kraju ili početku svake epizode iz najnovije sezone možemo vidjeti,da umjesto One2playa,piše Dream Factory tj.One2play je pokrovitelj Winx Cluba pa bi valjda na kraju trebalo pisati One2play,a ne Dream Factory.



Dream Factory
ŠTO JE DREAM FACTORY?

Dream Factory je svjetski brand koji donosi najpopularnije proizvode u sve zemlje.Osim proizvoda tu su i najpopularniji svjetski crtani filmovi.DF napokon se lansirao  na hrvatsko tržište donoseći proizvode i crtane filmove Hallo Kitty,PopPixie,Čudesni Spiderman,Power Rangers...Više o njima možete pročitati na njihovoj službenoj stranici http://www.dreamfactory.hr


A ŠTO JE SA ONE2PLAY?



One2play je također svjetski brand koji donosi najpopularnije proizvode i crtane filmove u sve zemlje među kojima i u Hrvatsku.Neki od njih su:Fifi,Peppa Pig,Pokemon...Više o njima možete pročitati na njihovoj stranici http://www.one2play.hr



A sada se sigurno pitate kakve ovo veze ima sa Winxom.Dakle,kao što smo rekli,na početku i na kraju svake epizode u 5.sezoni možete vidjeti logo od Dream Factory.Njega nije bilo u prošlim sezonama već je bio logo od One2playa.Zapravo, One2play i je pokrovitelj Winx Cluba pa nam nije jasno zašto na početku i na kraju epizoda piše Dream Factory.Dok mnogi mozgaju tko je na kraju pokrovitelj Winx Cluba(Dream Factory ili One2play)mi ćemo vam reći da u One2playu više nema Winx lutaka,ali većina i dalje misli da Dream Factory nema veze sa Winx Clubom.Ali zašto se onda pojavljuje logo prije u poslije svake epizode?A sada ćemo vas još i više zbuniti.Svi dobro znate za popularni brand Turbo Limač.Njega je donedavno bilo,ali ga više nema.On je bio pokrovitelj Bratzicama....

No,spomenuto je da je Power Rangersima pokrovitelj Dream Factory.Prije otprilike  devet godina bio je Turbo Limač,a poslije njega One2play.Izgleda da je Power Rangers više puta promijenio pokrovitelje.Slična stvar nam se dogodila i sa Hallo Kitty!Od kada je Turbo Limač propao sve je prešlo na One2play,a sada na Dream Factory.Mislite li da se to dogodilo i sa Winx Clubom.Ako je sada Dream Factory pokrovitelj Winxa zašto i dalje One2play ima njihove proizvode i zašto sve od Winx izlazi u izdanju One2playa?No ipak,nama nije važno tko je pokrovitelj Winxa u Hrvatskoj nego se veselimo što je 5.sezona napokon došla!

NAPOKON I KOD NAS!


Kao što smo već spomenuli,Winx lutaka više nema u One2playu,ali ih zato ima u Dream Factory.No to nisu Charmix ili Believix lutke nego Winx Harmonix Power po cijeni od 120 kn i Winx Friends Forever po cijeni od 100 kn.Jako nam je drago što su te lutke napokon došle i kod nas!










Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi