srijeda, 1. rujna 2010.

Evo Winx u Enchatixu:


OVO JE JEDNA SLIKA ROXY:

Tecna

Tecna je cura od 16 godina koja ima moć tehnologije.Ima kratku tamno rozu kosu i svjetlu kožu.Ne voli se sunčati.Najbolja prijateljica joj je Musa.Ima pixia po imenu Digit koja ima moć nanotehnologije.Tecna ima dečka koji se zove Timmy.Tecna dolazi sa Zenitha.Njen hobi je biti na kompjutoru i baviti se tehnologijom.U slobodno vrijeme izmišlja nove stvari.Ljubazna je i za prijatelje bi učinila sve.Omiljena boja joj je plava.Toliko o Tecni!

Musa

Musa ima moć  muzike.Dolazi sa Melodyja.Poznaje sve najbolje igre.Najbolje prijateljice su joj Layla i Tecna.Tvrdoglava je ali zna pomoći ljudima.Musin pixie je Tune koja ima moć pristojnosti.Musa ima svog dečka specijalista Rivena.Musa voli pjevati a uz svoju prijateljicu Laylu i plesati.Musin omiljeni instrument je flauta.Živi sa svojim ocem jer joj je mama umrl  kad je bila jako mala.Svoje slobodno vrijeme provodi sa svojom prijateljicom Laylom.Musina najdraža boja je žuta.Pozdravlja vas Musa.

Flora

Flora je vrlo pažljiva djevojka.Luda je za svojim dečkom Helijem ,unukom od Saladina.Flora ima moć prirode i uvijek pomaže ljudima.Ima smeđu kosu sa 2 svjetlo smeđa pramena i zelene oči. Ima 16 godina.Voli prirodu.Ima sestru koju je spasila i zaslužila Enchatix transformaciju.Flora ima svog pixia koji se zove Chata.Ona ima moć,nećete vjerovati ali,brbljanja!!!!!!!!!!!Dolazi sa Limpheje.Nije princeza.

Stella

Stella je naivna cura koja ima moć Sunca i Mjeseca.Voli modu,ljepotu i shoping.Princeza je kraljevsta Solarija.Ima 17 godina.Ima prsten koji se kad kaže njegovo ime pretvori u čarobni štap!dečko joj se zove Brandon koji je asistent princa Sayja.Ima pixia Amore koja ima moć ljubavi.Stellina najbolja prijateljica je Bloom.Stella ima smeđe oči i plavu kosu.Omiljena boja joj je zelena.To je sve o Stelli.

Bloom

Bloom je princeza Domina,ali odrasla je na Zemlji sa roditeljima koji su je posvojili.To jest sa Mikeom i Vanessom.Ima crvenu kosu i plave oči.Ima moć Zmajeve vatre.Najjaće magije u cijeloj Čarobnoj dimenziji.Ima malenog i slatkog zeca po imenu Kiko!Najbolja prijateljica joj je Stella.Bloom je izmislila Winx club i po tome je ona glavna.Najdraže joj je jelo pizza.Bloomin dečko zove se Sky,princ od Eraklyona.Bloom ima 16 godina i najdražeg pixia Lockette.Ona ima moć portala.Bloom voli učiti i isprobavati nove čarolije.Sve slobodno vrijeme proučava stare knjige u školskoj knjižnici.Ima svoju stariju sestru koja je nimfa jezera Rocaluche,a zove se Daphne.Bloomine najdraže boje su ljubičasta i crvena.Toliko o Bloom!

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi