subota, 12. siječnja 2013.

Liz za Winx club

Svi je se sjećate,zar ne?To je Elizabeth!Vratila se i došla sa novim albumom We Are Believix i već starim istoimenim hitom.Mrak!Uz CD se dobije i knjižica sa tekstovima pjesama,a na naslovnom slici album nalazi se Liz sa krilima Bloom iz Believixa.Osim što je preoblikovala album,ona je i stavila roze pramenove!Prava kombinacija za Winx!Tako je naša ljepotica iz VICTORiOUS-a došla u punom sjaju na iTunes,ali to je bilo davnog 28. srpnja 2012. godine...
Jedva čekamo nova iznenađenja Nickelodeona i Winxa!Na ovoj slici desno se može dobro vidjeti kako su se dizajneri dobro potrudili oko pozadine i fonta teksta kakav do sada nismo vidjeli!O ovom CD-u nema previše informacija no dobili smo potvrdu da će se uskoro sve doznati.Jedva čekamo!Čuli smo da i ovaj album ima više od 10 pjesama što nas veseli.Pripremljen je u sklopu 5. sezone Winxa.


NEŠTO O ELIZABETH GILLIES
Ova glumica,pjevačica i plesačica,čije je pravo  ime Elizabeth Egan,rođena je 26.srpnja 1993.godine.Na Brodwayu odglumila je lik Lucije u super mjuziklu 13,a nakon toga odmah je dobila ulogu Jade u hit-seriji Victorious na Nickelodeonu te je upravo za tu seriju,zajedno sa ostalim glumcima,snimila i nekoliko albuma.Imala je ona još nekoliko uloga u različitim reklamama.Trenutno posuđuje glas Daphne u 5.sezoni Winxa,a izdala je i ovaj super album "We Are Believix".Vidimo da se doista "uvukla" u svijet Winxa.

Stara novost je i mrak pjesma "Power To Change the World" koju ne pjeva Liz.Bloom ju pjeva u 5. sezoni Winxa na koncertu.Mi smo vam stavili tekst pjesme na engleskom jeziku.

I love the clouds
And the sun and trees
Love the smell of the ocean
Bre-e-eze (Yeah Yeah)
But it's not enough to respect it,
If you love the Earth,
Then you gotta protect it (gotta protect it)
You have the Power to change the World!
The Power to Change the World!


Winx Club Season 5 Power To Change The World! NEW Song! HD!(00:56

And It's right in front of us!
Every boy and girl in the world!
Everybody has the power to change,

The Power to Change the World!


Mini novost

Rainbow je odvodom Europskih građevinskih blokova proizvođača Cobi za liniju Winx Club,postavio zgrade na temelju televizijske serije.
Pan-europski sporazum je dio nove inicijative Cobi da poveća svoje ponude za djevojčice.
Cobi će objaviti 10 Winx zgrada koje postavlja ove jeseni i planira proširiti liniju u 2014. godini s kontinuirano ažuririm stilom vodiča koji će se vezati sa TV serijom.

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi