petak, 23. prosinca 2011.

Winx club Party!!!!

Musa,što se dogodilo???

Sigurno već svi dobro znate kakva je Musa bila u 1. i 2. sezoni.Bila je skromna i nepričjliva sve dok nije došla Layla koja joj je pomogla pobjediti strahove i ići dalje sa glazbom.Ovoako je išla priča........Musa ima svog oca Hoboe.Naravno,imala je i majku koju je jako voljela kao i oca.Majka Matlin je  nakon duge karijere pjevanja klasične glazbe umrla.Musa je bila tužna isto kao i njen otac,ali njen otac nije mogao podnjeti tu smrt.Poneslo je novca i Musa je bila sve siromašnija.I na kraju je krenula u Alfeu i upoznala sjajne prijateljice s kojima je provela ostatak života....Iako njen otac nije želio da se Musa bavi glazbom i da ne završi kao i njezina majka branio joj je pjevati ali Musa ga nije slušala i nastavila je sa svojim živtnim snovima.Nismo sigurni što se točno dogodilo da je Musa toliko moderna u 4. sezoni.Potpuno nova i cool odjeća,frizura,cipele.Da li su joj to Winxice pružile pomoć ili ju je glazba dovela do pravog puta??

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi