utorak, 10. srpnja 2012.

Svi u Valmontone!

4. kolovoza 2012. održat će se nešto jako zanimljivo!Pošto je ljeto neće biti neki problem doći do tamo pa smo mi iz Winx club girlsa rezervirali karte i otići ćemo tamo!

O čemu je riječ?
Riječ je o jednom malom dijelu Rima (koji oni smatraju jednom malom provincijom) po imenu Valmontone.E pa u njemu se održava jedan lijepi Winx festival povodom 5. sezone.TOČNO TAKO!I bit će super.Svake godine se preko ljeta održavaju takvi festivali a ovaj će biti još bolji i posebniji zato što će se predstavljati 5. sezona, a i Winxice će pjevati na pozornici!


GDJE ĆE SE TO SVE ODRŽAVATI?

Dakle,sve je to u Rimu tj. u provinciji Valmontone.U toj maloj provinciji postoji ogromni park koji se zove Rainbow Magicland.Zanimljiv je zato što ima sve ono što ima luna-park.Ali to nije sve!Kraj malog jezera nalazi se PRAVA ALFEA.Da,točno.Prava Alfea,škola za vile u koju se može ući.Upravo će se tamo održavati velika Winx ceremonija sa prikazom 5. sezone.

JOŠ!!! 

Ljudi će se moći slikati s Winxica,a Winxice će pjevati svoje Winx pjesme.Pred kraj festivala djeca koja dođu moći će pjevati pjesme u karaoke verziji.Zar to nije super!?Nadamo se da će Straffi i ove godine biti tamo :)

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi