nedjelja, 1. srpnja 2012.

Sezonske pogreške

Možda već slutite po naslovu što bi mogla biti tema posta.Neke stvari u Winx clubu nemaju baš nekog smisla.To ne možemo nazvati baš pogreškama,ali otprilike.Postaviti ćemo pitanja i objasniti ćemo vam ih.,a vi pozorno čitajte jer smo uspijeli iskopati i neke odgovore,ali i zaključak na kraju.




1.Zašto je uvijek u Winx crtiću ljeto?U svakoj epizodi je sunčani dan i Winxice nose majice kratkih rukava i suknje.To nam baš i nema nekog smisla,ali kada malo bolje razmislimo tako je u svakom crtiću.A ako se i  promijeni godišnje doba onda to bude u samo jednoj epizodi i u sljedećoj oped bude sunčan i vruć dan.

2.Kada god gledamo Winxice one su sve u istoj liniji odjeće.Zašto baš ne bi Bloom nosila odjeću iz prve sezone,Tecna i Layla odjeću Love & Pet,a Stella i Roxy odjeću iz četvrte sezone u istoj sceni?

3.Ovo pitanje ima neke veze sa prethodnim.Winxice uvijek koriste zadnju transformaciju koju su dobile.Zašto npr. u 4.sezoni ne koriste Charmix jednako kao i  Believix.Isto tako,ako je jedna Winxica u Charmixu sve su u Charmixu.

4.Nama,ali ni mnogima drugima nije jasna jedna stvar što se tiče Roxy.Ona je vila.Ako je vila zašto ona ima samo Believix.Gdje je njoj Enchartix,Charmix i obična transformacija.Ipak je sve to morala dobiti prije Believixa.Svaka normalna vila ima običnu transformaciju koju su Winxice koristile u 1.sezoni,a Roxy ju nema.Možda sa tim ima neke veze jer je Roxy vila sa zemlje?

5.Zašto svaka Winxica ima drugačiju moć od ove druge.Zašto npr.Stella i Layla nemaju moć svjetlosti,Bloom i Tecna moć životinja,a Flora i Roxy moć prirode.I svatko koga upoznaju ima drugačiju moć od njih i dolazi sa druge planete.To je stvarno prevelika slučajnost da svatko ima različitu moć.

6.Vanessa i Mike su posvojili Bloom i nazvali je upravo tako.No,Oritel i Mariem su Bloomini pravi roditelji i oni su je isto nazvali Bloom.Mike i Vanessa kao da su znali da se Bloom zove Bloom.Zašto je nisu baš nazvali Emily,a da je njezino pravo ime koje su joj njezini pravi roditelji dali Bloom?Na slici možete vidjeti Bloomine prave roditelje i roditelje koji su je posvojili.




7.I zadnja stvar.U Winx stripovima Winxice dosta puta negdje putuju pa je tako bilo i u 12.broju 1.godine kada su išle kod Florine prijateljice Jessie.Ona živi u magičnoj dimenziji pa bi valjda i ona trebala biti vila i imati moći,ali kada su se Winxice transformirale Jessie ih je pitala:"Vi ste vile?"Zar i ona to ne bi trebala biti?Slična stvar je bila kada su Winxice išle kod Tecnine prijateljice koja isto živi u Magičnoj dimenziji na planetu gdje robovi pomažu ljudima.Kada su se Winxice transformirale isto ih je kao Jessie u čudu pitala:"Zar ste vi vile?"Pa i ona bi to valjda trebala biti.Zar ne?

ZAKLJUČAK



Ove pogreške zaista su pogreške,ali kada malo bolje razmislimo to je sve samo crtić.Trebali bi se obazirati na radnju,a ne na ove stvari.Ipak Iginio Straffi(možete ga vidjeti na slici) nije sve mogao povezati i paziti na svaku sitnicu.To što su uvijek u istoj odjeći nije baš velika greška,ali i je.Bilo bi dosadno da Winxice u 4.sezoni koriste Charmix..To što svaka Winxica ima drugu moć i može biti slučajnost baš kao što se u našim razredima svatko zove nekako drugačije...



Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi