ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Majstori magije

Majstori magije idu u š
kolu Crvena fontana.Tamo ih ima puuno,ali naši glavni likovi su Sky,Brandon,Helia,Riven i Timmy.Nabu (Laylin dečko)je čarobnjak i nije majstori
 magije.
Parovi:
Sky i Bloom
Brandon i Stella
Helia i Flora
Nabu i Layla
Timmy i Tecna
Riven i Musa

Sky

 Sky i Bloom su zaljubljeni.Sky ima žutu kosu i plave oči.
 Dobar je i zanimaju ga auti i motori.Često pobjeđuje i nasljednik je kraljevstva Eraklyon.On je uvijek za akciju.
 

Helia

 Helia i Flora su cura i dečko.Helia ima jako tamnu plavu kosu i plave oči.On je sin od Saladina koji je išao u Crvenu fontanu i bio najbolji učenik dok nije odustao.Helia lijepo crta i piše pjesme.


Nabu

 Nabu i Layla su cura i dečko.Nabu ima ljako tamnu jubičastu kosu i tamno smeđe oči.On nije maistroj magije već čarobnjak(može bacati moći).Jako je dobar.



Brandon

 Brandon je dečko od Stelle.On ima smeđu kosu i smeđe oči.Malo je lošiji u školi i njegovo oružje su  male sablje i jedna velika sablja kao koplje.Dobar je u penjanju i voli automobile i motore.


Timmy

 Timmy je dečko od Tecne.On ima smeđu kosu i smeđe oči.Dobar je sa popravljanjem tehnoloških stvari i dolazi iz obitelji sa velikim brojm znanstvenika.Mali je smotan ali Tecni se sviđa!



Riven

 Riven je dečko od Muse.On ima rozu kosu i tamno roze oči.Ne voli govoriti o sebi i odličan je sportaš.Odlično se služi mačevima i to mu je oružje.

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi