utorak, 9. srpnja 2013.

Happy Winxday!

SRETAN ROĐENDAN WINX CLUB!!!

Ako malo bolje promotrite npr. kutak Winx magazina, primijetit ćete da piše od kada do kada Winx postoji.E pa,piše da Winx postoji od 2004.godine,a sada je 2013.To znači da Winx club ove godine slavi svoj 9.rođendan!
Čak 9 godina postojanja (ajmeeee)!
Iako se to baš ne spominje nama je drago i nadamo se da će nas Iginio Straffi sa nečim iznenaditi budući da se ne radi o nekom glupom crtiću već o svjetski poznatom hitu i to jako gledanom i popularnom.Ako možda pratite i Bratz,znate da su još 2011. proslavili svoje prvo desetljeće te su nas autori povodom toga iznenadili sa čak 10 novih Bratz lutaka!
Nama je to bilo baš fora,a bilo bi još bolje da tako bude i sa Winxom jer sljedeće godine Winxu će biti deset godina postojanja.Možda nas Iginnio iznenadi sa nekim posebnim lutkama ili epizodama?Ili će možda 6.sezona ili 3.Winx film biti povodom 10.rođendana?
Baš nam je drago i veselimo se vidjeti što će to biti za roćkas.......

Iako ne znamo točan datum rođendana jer nigdje nije objavljeno kada je točno Winx nastao,mi pretpostavljamo da je to bilo negdje u rujnu kada se vjerojatno počeo prikazivati.Zapravo neki izvori čak tvrde da je 2003.Winx tek izmišljen,a da se 2004. počeo prikazivati.Kako god da bilo sigurni smo da je ove godine Winxu devet godina postojanja jer se trenutno na svim proizvodima i slikama može vidjeti natpis na kojem piše Winx club TM copyright 2004.-2013. S.p.A   a od 2004. pa do sada prošlo je 9 GODINA.Sljedeće godine Winxu će biti prvih deset godina te smo pročitale da će nam Iginnio spremiti nekakvo iznenađenje...

SVAKAKO PROČITAJTE I OVE ZANIMLJIVOSTI:

* Treća sezona Winxa je, poput 4. koja se zvala Believix In You i 5.koja se zvala Beyond
 Believix,nosila naziv Winx club:Enchantix power

*Winx se zapravo počeo smišljati još davne 1999.,a 2001.napravljen je i video (pogledajte ga pokraj teksta) prototip.Na njemu vidimo Winxice slične pravima,onakve kakve su trebale izgledati,a 2003.je cijeli plan završen.2004.se već počinje prikazivati.

*Neki aspekti Winx cluba nastali su inspirirani super popularnim crtićem Sailor Moon.Tu posebno naglašavamo Stellu koja je nastala prema glavnoj junakinji SM-A,Sereni.To je čak i potvrdio Iginio Straffi.
*Winx trenutno ima snimljenih 130 epizoda,a potvrđeno je njih 156.To znači da će nam i nadolazeća 6.sezona imati 26 epizoda kao i sve ostale

*Svaka epizoda Winxa traje između 18 i 23 minute.Jedna epizoda iz 5.sezone je čak ispala kraće pa su se morale ubacivati scene.

*Nickelodeon je preuzeo prava na Winx nakon što ih je 4Kids izgubio.

*Prema pravilu,u 1.sezoni korisnik dok baca čaoliju trebao bi svijetliti.Kod Winxica smo to mogli vidjeti,ali nekada bi to bilo izostavljeno.

*Tecna je u 5.sezoni u engleskoj sinkronizaciji dobila britanski naglasak kojeg u prethodnim sezonama nije imala.

*Winx je trebao isprva biti nešto kao Bloomin dnevnik i radnja je trebala biti potpuno vezana uz nju,a tijekom epizode ona je trebala prepričavati svoje osjećaje u prvom licu.Drago nam je da ipak nije ispalo tako!

*Gotovo svi sporedni likovi koji su se pojavili od 1.do 4.sezone,spomenuli su se barem malo i u 5.sezoni.

*Iginio Straffi je rekao da će nam Winx svakako potrajati još i do 2014.godine.A za dalje...tko zna!

*U 6.sezoni bi trebali vidjeti nove likove među kojima je i "novu Winxicu" Joury.Makar,sumnjamo da je ona nova Winxica jer bi bilo malo bezveze da se pojavi tek u 5.sezoni i da još na kraju ostane samo u 6.

*Mnogo je Winxera pisalo Rainbowu da bi voljeli vidjeti i Winx knjige gdje bi bile opisane radnje svih sezona.Nikad se ne zna.Možda ih poslušaju!


I sada slijedi jedan drugi dio posta.Zapravo,najava.Dakle,svi znamo da će nam 6.sezona ubrzo doći pa od nas možete očekivati puuuunooo novosti i informacija o tome.Već su se sada javile nekakve vijesti,ali sumnjamo da su te vijesti točne.Prošle godine,oko 7.mjeseca,pojavila se hrpa informacija o 5.sezoni,ali zapravo ništa od toga nije bilo točno osim da će Winxice imati Sirenix.Vjerojatno je tako i sada,odnosno,vjerojatno su u početku sve postojuće vijesti krive jer je zapravo pre rano da bi se prave vijesti otkrile.Mi ćemo vas obavještavati o najnovijim informacijama,a koliko će one biti točne....to ne možemo znati.

I ovo je Majina  anketa koju je napravila za sve blogove,pa evo....ako vas zanima nešto o nastajanju ovog bloga,samo pročitajte.

1.Kada ste došli na blogove?  U ljeto 2010.g.
2.Kako ste došli?  Posjetile smo Winx 24,a zatim i još neke druge blogove.Željele smo i mi napraviti svoj blog.Pronašle smo Blogger i odlučile se prijaviti i stvoriti blog o Winxu!
3.Koji blog ste prvo posjetili?  Winx24
4.S kim ste se prvo sprijateljili? Sa jednom Anjom.Sada je otišla,ali nam je redovito komentirala i baš smo se sprijteljile .Imala je i svoj blog!
5.Kad ste napravili blog? 1.rujna 2010.g.
6.Koji je bio vaš prvi blog i dali još postoji? Prvi blog nam je upravo ovaj i,kao što vidite,još uvijek postoji 
7.Koliko ste blogova imali? Oko 40
8.Dali su vam Womenice provalile u blogove? Nikada.
9.Tko vam je bio naj frend na chatu kad ste došli,a tko sad? Nismo baš išle na chat,a kada bi bile,pričale bi sa Aidom i Majom.
10.Jeste li redovito pisali postove?  Prije da,ali sada......uf,malo rijeđe...
11.Čiji blog vam je tada bio naj,a koji je sada?  Naj nam je bio Winx Magazin od Aide, a sada nam je Be You
12.Tko vam je pomagao da se snađete na blogovima?  Nitko,sve same.
13.Jeste li vi kome pomogli?  Pa....nekima jesmo,ali u smislu komentara.Stalno smo komentirale a i nudile se da radimo dizajne.
14.Čije postove ste najviše voljeli čitati tada,a čije sad?  Naj su nam bili Aidini kao i sada
15.Koji vam je blog tada bio najgori,a koji sada?  Bile smo jednom na blogovima Womenica i katastrofa su,ali sada kada njih nema nemamo najgori blog.
16.Tko vam pravi najbolje dizzove?  Aida i Maja.
17.Fali li vam staro društvo? Narvno
18.Dali znate uživo nekog s blogova? Ne
19.Do kad mislite voditi blog? Pa dosta smo prešle,tri godine.Planiramo možda još toliko.
20.Koliko imate posjeta i komova? Posjeta (upravo sada) 261.800,a komentara 491
21.Jeli bilo perioda kada ste odlazili s blogova i ponovo dolazili? Bilo je,ali valjda više neće
22.Koliko imate postova?  285
23.Tko vam fali od starog društva?  Nikolina,Anja,Antonela...
24.Kako dolazite na ideju postova? Istražujemo
25.Što vam je najbolje u vezi blogova? Upoznavanje i pisanje postova.A i onaj osjećaš kada vidiš da imaš novi komentar :)
26.Koga bi voljeli uživo upoznati s blogova?  Maju,Aidu,Karla,Mirka,Gaby...
27.Kakve postove volite čitati? Kratke i zanimljive,ali može i duge i zanimljive.I da ima nekih novosti...

Eto!Ovo je sve od nas!Za kraj slika koju smo same uradile za naš Winx i njegovih 9 godina!

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi