nedjelja, 23. prosinca 2012.

Christmas Time!

Evo nam i zimskih praznika!!!!Svi se jako veselimo tome i već smo ih dugo isčekivali.Ovaj post je ujedno i zimski(Božićni) post.Dakle,moći ćete sudjelovati u našoj zimskoj nagradnoj igri,moći ćete pročitati nešto o Winx Božićnoj epizodi itd.

City Style



Nama su SUPER ove nove City Style lutke jer imaju mrak krila!Također Jakks se potrudio da ove lutke imaju i modne dodatke poput lančića,narukvica i naočala!U ponudi se izdvajaju Bloom,Stella,Flora i Layla.Kao i obično imaju savitljive ruke i noge.
Nadamo se da vam se sviđa naš slideshow :)
U lijevom kutu gore mežete upaliti glazbu tj. pjesmu We Are Believix :)

5. sezona Winxa ne donosi samo Harmonix i Sirenix nego i specijalne Božićne epizode!Čak i Winxice slave Božić i to nam je baš super!Ariana Grande je u jednom intervjuu izjavila:"Diaspro je po meni zao ali osjećajan lik!Mislim da je ona poput mene.Sve gleda sa pozitivnije strane i uvijek napravi ono što jer rekla.Božićni Winx je po meni super ideja!Baš mi se sviđa ta nova moda Božića!".Naravno,svi već znamo za Božićnu  epizodu koja je 10. nastavak 5.sezone.Postavili smo vam i clipove te epizode kao i pjesmu koju možete pogledati na kraju posta.Nedavno je Winx Božićna epizoda prikazana i na Novoj TV.



Pa Božić je konačno stigao!Jedva smo ga dočekali!Mi mislimo da je pre sjajna epizoda Holiday Emotions i sigurni smo da nismo jedini!Uskoro je i Nova godina!Jeste li već isplanirali kako ćete je provesti?

Da malo prijeđemo s Božića!Stigla je nova igrica na nick.com i nama je super!Cilj je uništiti ledeno čudovište.Izabereš svoje tri Winxice.
Igraj na Winx: Harmonix Heroines | Play Kids Games | Nick Games !

Harmonix Heroines


Da vas još podsjetino za stare Winx igrice!Svratite na Winx Fun i pogledajte sve igrice!

Još novosti!!!
Tsumanga Studios radi na revolucijonarnoj free-to-play Winx igrici koju očekujemo u 2013. godini!Riječ je o online virtualnom svijetu MAGIX.Namjenjen je djevojkama od 7-10 godina.Oko toga se potrudio i Rainbow pa će nam ta igrica biti dostupna već u proljeću,a puna verzija dolazi u jesen!
Igrica će biti dostupna PC/Mac web preglednicima,tabletima i smartphoneovima.Može je se besplatno igrati što je sjajno,a moći će se i pretplatiti za dodatni sadržaj. "Digitalne igre predstavljaju strateške nove medije za Winx Clubkoje će dovršiti svoju ​​dobro ustrojenu multimedijalnu platformu za CP aplikaciju.", rekao je Iginio Straffi,Rainbowov predsjednik i izvršni direktor. "Vrlo smo uzbuđeni zbog pokretanja ove nove suradnje s Tsumanga StudiosWinx ima sve potencijalne imovine da postane digitalni igraći uspjeh",rekao je Graeme Harvey, osnivač i predsjednik Uprave Tsumanga Studios.Dodao je: "Vrlo smo uzbuđeni što ćemo raditi s Rainbowom na projektu s popularnošću i potencijalom Winx Cluba."




NAGRADNA IGRA!!!

Odgovorite na ova pitanja u komentarima.Neki odgovori se nalaze u ovom postu.

1.Koja je radnja Winx Božićne epizode?(Napiši barem tri rečenice)
2.Kada dolazi puna verzija igrice koja nas očekuje sljedeće godine?
3.Kome Ariana Grande posuđuje glas u 5.sezoni?
4.Kako se zovu najnovije Jakksove lutke?
5.Tko pjeva pjesmu We Are Believix?

A sada nagrade:
1.mjesto-pet komentara na blog,2 slike uređene prema želji,diploma.
2.mjesto-tri komentara na blog,1 slika uređena prema želji,diploma
3.mjesto-diploma


Mala novost za kraj posta je da u drogeriji Müller možete pronaći DVD-ove 4. sezone Winxa za samo 14,90 kn!

Sretan Božić!!!


Broj komentara: 18:

Anonimno kaže...

Super post, sretan Božić!!!!! (Arijana je)

Gaby kaže...

1.Bloom zeli provest Bozic u Gardeniji s Mikeo i Vanessom te malom djecom iz susjedstva. Trix ju pokusavaju zaustaviti. Stvore 4 ledena zmaja i Winx se bore protiv njih. Na kraju su svi skupa proslavili Bozic. 2.puna verzija dolazi u jesen 3. Diaspro 4.City Style 5.Elizabeth Gillies

Leky kaže...

1.nezz2.na ljeti 3.Bloom 4.City Style 5. Liz Gilliez

Maja kaže...

Wow ovaj dizz mi se vise svida od proslog jer je nekako pregledniji:) Super post i eto napokon vrijeme darivanja:D Ova 3 tjedna provest ču najbolje šta mogu hehe.Nego neću odg. na pitanja jer nisam winx fan više,ali cure želim vam Sretan Božić i Novu godinu:) bye bye

Gaby kaže...

Sretan Bozic cure! Nadam se da cete se lijepo provesti i zabaviti! P.S. Novi dizz je odlican!

Gaby kaže...

Cureee opet ja! Samo sam vam htjela reci da imam novi post koji sam veceras napisala pa bi htjela da mi ga komate ako moze

Anonimno kaže...

1.radnja božićne epizode:Winx slave božić.Trix ih napadaju.Dolaze Bloom-ini roditelji
2.puna verzija dolazi sljedeće godine
3.ariana glas posuđuje Diaspro
4.jakksove lutke:gradski stil
5.pjeva Elizabeth G. i Winx club

Carly and Martha kaže...

Hvala svima na komentarima!U sljedećem postu (koji je uskoro) objavljujemo pobjednike naše igre!

Unknown kaže...

wow dizz je sjajan
odg.:
1.Bloom zeli provesti Bozic sa Mikeom i Vanessom i djecicom iz susjedstva.Trix to saznaju i pokusaju ih sprijeciti.Trix dodju u Alfeju,naprave magicni vakum oko skole,stvore 4 ledena zmaja i time ih zatoce u Alfei.One se nekako oslobode,nisam siguren kako.Faragonda napravi magicni prolaz sa Alfeje u Gardeniu,kojim dodju Mike,Vanessa i ostala djecica iz susjedstva.Bloom i ostale Winx-ice ih vide,uhvate in za ruku i podju letjeti sa njima,msm.djecicom oko skole.
2.na jesen
3.Diaspro
4.Winx Club:City Style
5.Elizabeth Gilly i Winx Club

Stella Škarica kaže...

1.Bloom je presretna što je Božić i što ga želi provesti sa njezinim roditeljima.Kad su Trix saznale za Božić pomislile su da je to nekakva vrsta čarolije pa su odlućile da je oduzmu Bloom.Trix su iskoristile čaroliju za nevidljivost i ušlu su u alfeu.To winx nisu primjetile, a Trixice su se pripremale da oduzmu moć Bloom.Kad se škola zaledila faragonda i bloom su shvatile da crna magija dolazi iz alfije i tada su shvatile da su trix ovdje u alfei sa ledenim zmajevima.i kad je icy rekla bloom da će joj uzeti svu moć iz nje je izašao zmaj i porazi ih.Onda SE ŠKOLA ODLEDILA i bloom je bila tužna što neće stići s obitelji provesti božić al onda je faragonda čarolijom dovela njene roditelje u alfeu pa su svi proveli božić zajedno
2.puna verzija dolazi u jesen
3.Diaspro
4.Winx Harmonix lutke
5.liz gillies ili elizabeth gillies pjevaju pjesmu

Unknown kaže...

1.Koja je radnja Winx Božićne epizode?(Napiši barem tri rečenice)Bloom želi doći kući kao i svake godine. Trixice saznaju za božićnu čaroliju i pokuaju ju ukrasti jer misle da je to nova čarolija. Ledeni zmajevi su bili napali Alfeu.
2.Kada dolazi puna verzija igrice koja nas očekuje sljedeće godine? U jesen.
3.Kome Ariana Grande posuđuje glas u 5.sezoni? Diaspro.
4.Kako se zovu najnovije Jakksove lutke? City girls lutke.
5.Tko pjeva pjesmu We Are Believix? Elizabeth Gillies.

Cure, hehehe I coming back! Samo da kažem, tebi, Martina, da ne znam jeli ti je Karla rekla da sam joj se javio preko fejsa. Nažalost, tada nisam mogao doći na blog jer sam bio preko tatinog mobitela, a i nisam mogao kommati, internet mu previše blokira. Ne znam ni kada ću dovršiti moj post. Zahvaljujem vam na 5 kommova.

Carly and Martha kaže...

Karlo,hvala ti na kommu,ali Karla mi je upravo rekla da se vi nikada niste čuli preko fejsa i da joj nisi poslao nikakvu poruku niti si joj se javljao.Možda si se ti čuo sa nekom drugom Karlom.Ugl.drago nam je što si se vratio.Martina

Mirko kaže...

Sorry što nisam ranije kommao. Post je supp.
1.Bloom se priprema za Božić koji želi provesti u Gardeniji. Bloom objašnjava Wixicama šta je to Božić i reče da je to nešto magično. Čuvši to, Trix su pomislile da je riječ o nekoj novoj transformaciji, pa zatzo nevidljive dolaze u Alfeu i stvaraju ledene zmajeve koji stvaraju ledenu barijeru oko škole. Vidjevši da je Bloom tužna jer Bloom ne može otići da slavi Božić u Gardeniju, zajedno sa Specijalcim prave Božić u Alfei. Pošto je Bloom bila srećna, Trix su se naljutile i zajedno sa zmajevima su napale Winxice. Winx su pobijedila, ali Božić je bio uništen. Ipak, Faragonda je otvorila portal iz kojeg su došli svi ukrasi, Bloomini roditelji i djesa iz komšiluka.
2. Na jesen 2013.
3. Ariana Grande = Diaspro
4. Nove winx lutke su City Girls.
5. Elizabeth (Liz) Gillies
Želim vasm SRETAN BOŽIĆ I NOVU GODINU.

Anonimno kaže...

Može sledeći post biti nešto o winx on ice?

Carly and Martha kaže...

Hej!Svima PUNO PUNO PUNO hvala na komovima a tebi Mirko hvala na sudjelovanju u igri!Razmotriti ćemo prijedlog anonimne osobe o Winx On Ice jer o tomr stvarno dugo nismo pisale.Imamo 15 komova a to znači da je brijeme za novi post koji će vjerojatno biti u petak ili četvrtak.Hvala!!!

=) Aida =) kaže...

Ovo je msm najduži psot kojeg ste ikad napisale... A ide vam i s komovima. Ne mogu sad odg na kviz, jer nemam vremena toliko... Ove lutke mi se jako sviđaju, a naj mi je layla.. Imam novi post, nadam se da vam se sviđa...

Ivan kaže...

1.Koja je radnja Winx Božićne epizode?(Napiši barem tri rečenice)Bloom se priprema za Bozic,a ostale winxice nisu znale sta je to sve dok im ona nije objasnila.Trix su se napravile nevidljive tako da su winxice mislile da su bezbjedne,ali onda trix napravi ledeni stit i napravi neka ledena cudovista.A prije toga ostale winx su napravile iznenadjenje Bloom koje su trix unistile.
2.Kada dolazi puna verzija igrice koja nas očekuje sljedeće godine?Na jesen 2013.
3.Kome Ariana Grande posuđuje glas u 5.sezoni?Diaspro
4.Kako se zovu najnovije Jakksove lutke?City Style
5.Tko pjeva pjesmu We Are Believix?Elizabeth Gillies

Carly and Martha kaže...

Dragi Ivan!Drago nam je da si napravio nagradnu igru,ali već su objavljeni svi pobjednici i nagradna igra je završila.No,da si na vrijeme sudjelovao osvojio bi prvo mjesto.Žao nam je,ali biti će još prilika.

Objavi komentar

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi