subota, 3. studenoga 2012.

Svega po malo!

Već smo mnogo puta pisali o 5.sezoni kao i svi blogovi o Winxu koji postoje,ali jednostavno stalno stižu novosti i zanimljivosti.Ovaj post neće sadržavati baš neke novosti,ali zanimljivosti svakako hoće.Prije početka željeli bi napomenuti da ona nagradna igra traje do 20.11.2012.,a zatim najavljujemo pobjednika koji dobiva 7 komentara na svoj blog i puno zanimljivih slika preko mail-a.Sve o toj igri pročitajte na našoj stranici odmah ispod naslova "O nama".

Dakle,što se tiče Winxa postoji sve što može imati jednan popularni crtić.Tu mislimo na puno sezona,lutaka,prehranbenih proizvoda pa i filmova u 3D animaciji.Do sada Winx je objavio 2 filma u 3D animaciji,a to su Tajna izgubljenog kraljevstva i Čarobna avantura.Sa svih strana javljaju se pretpostavke da će povodom 5.sezone,Sirenixa i Harmonixa doći i treći Winx 3D film.Zapravo,prvi vidozapisi i clipovi za 5.sezonu bili su u 3D animaciji.
ISPOD OVOG ODLOMKA POSTAVILI SMO VAM CIJELU WINX ČAROBNU AVANTURU,AKO JOŠ NISTE POGLED NA HRVATSKOM.




Još se zapravo nište posebno puno ne zna,ali Rai je objavio Sirenix epizodu Winxa u CGI animaciji (3D animacija) koja je vjerojatno nešto posebno od ovih ostalih.Samo je pitanje vremena kada će doći i kod nas.Za sada su sve samo pretpostavke.Mi smo pronašli samo kraj epizode pa se nadamo da vam se sviđa.U epizodi  Winxice napokon dobivaju Sirenix,a spominje se i Beskrajni Ocean.

Mnogi su se pitali zašto su Winxicama toliko drugačije boje kose  u ovim izdanjima crtića no sada imamo odgovor!U jednom dijelu Winxice promijene boju kose tj.Bloom dobije malo svjetliju sa zelenim pramenovima,Flora dobije ljubičasto smeđu,Musa rozu,Layli se kosa prosvijetli i dobije pramenove,Stelli kosa postaje zelenkasta...To im na neki način vjerojatno ojačava moći.Ionako znate da većina sirena u većini crtića ima,osim peraja,nekakve moći sa kosom.U epizodi se spominju i Pescix sirene.
Naravno,čim su tu Winxice u CGI epizodi tu mora biti i njihov glavni neprijatelj tj.Tritannus.Malo izgleda jezivo na slici i u epizodi ali Bloom nam je zato lijepa.

                                                                             

TRIX SVIJET


Svi već jako dobro poznajete ovu sliku Icy koja je ujedno i pravi misterij za sve obožavatelje Winx cluba.Neki govore da je to Icyn Sirenix ili neka nova transformacija koju će samo Trixice uz pomoć Tritannusa dobiti.Takva se je priča već jednom dogodila i sa Darkarom i sa Valtorom no hoće li i sa Tritannusom?Još se uvijek ne zna no kada malo bolje pogledate sliku vidite da je napravljena u stilu Sirenixa no ipak Icy je vještica,a ne vila.



 Osim Icynog "Sirenixa"u epizodi se pojavljuju i Darcy i Stormmy u nekoj drugoj odjeći zajedno sa Icy što govori da će i Darcy i Stormmy dobiti novu odjeću i vjerojatno jače moći.To nam je i drago jer bi bilo bezveze da to dobije samo Icy.Kod Stormmy možemo vidjeti i malo drugačiju i čudniju frizuru ,ali ipak takve su sve transformacije.

Broj komentara: 7:

=) Aida =) kaže...

Predobar post.... Svaka čast. Ja mislim da ovo kod Winx Sirenix-a nije 3D već CGI animacija. A ovo oko Trix-ica to jeste Sirenix, ali o tome ću više u svom novom postu ;) ... Pozzz i kad možete biti na Chatu?-Možda večeras u 20h ? Stv. mi trebate...

Carly and Martha kaže...

Dogovoreno!Vidimo se u 20 h i TNX ZA KOMMIĆE :))

Maja kaže...

Prvo da pohvalim dizz baš je wooow:) Ali mislim da ste malo uranili za božič hihihi ali nema veze.E kako ste stavili ove pahuljice da padaju pre kul su:) Nego super post i čujemo se :*

Maja kaže...

Što se tiče nagradne igre neznam baš za puno dobrih i novijih winx blogova jer su ih pola propali ali blog koji ču predložiti je winx-love od Mirka.Odličan winx blog,ali Mirko u zadnje vrijeme slabo piše paa...Nemam e-mail adresu jer sam zaboravila lozinku ali možete me nači na blogu.Pusa

Mirko kaže...

Super post! Super dizz! Sve je sjajno! :) Nisam vam dugo kommao, pa sam zato svratio. Dođite uskoro na moj blog. Brzo ću postaviti novi post!

Carly and Martha kaže...

Maja:Hvala na komentarima.winx-love blog je zbilja super.Možda osvojiš nagradu tj.7 komentara na blog,a za slike ćemo se dogovoriti.Mirko:Napokon si se vratio!Jedva čekamo tvoj novi post i hvala na kommu :)

Maja kaže...

Ma np za komove:) Nego jel vi znate neku str. gdje mogu nači ovako kao što ste vi našli ovo da padaju pahuljice? meni treba nešto drugo pa ako znate pomagajte:)

Objavi komentar

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi