petak, 4. svibnja 2012.

Winx vs. Monster High


Svi već znamo za Monster High crtić koji je dosta sličan Winxu.Ako ne znaš za Monster High prvo pročitaj zadnji odlomak pa se vrati na ovaj :)!Dakle,tražili smo neke slike Winxica i pronašli smo nekoliko njih na kojima se uspoređuju Monster High  i Winx npr.vidjeli smo slika na kojima Winxice nose odjeću Monsterica i obrnuto,vidjele smo i nacrtane Monsterice kao vile...Imaju mnoge sličnosti između tih crtića,ali ima i različitosti.Najviše su slični po tome što i Winxice i Monsterice idu u školu koje u stvarnom životu nema(Winxice idu u čarobnu,a Monsterice u zloduh školu).Slični su i po tome što se spominje:ljubav,prijateljstvo,problemi u školi,slične su osobine likova...Neke od različitosti su:Monsterice nemaju moći,a Winxice imaju,Monster High nema neprijatelje,a Winx club ima...Spomenut ćemo i to da su Winxice namjenjene  za dob od 5 do 12g.,a Monter High za tinejđerice.Proizvode lutaka možemo usporediti jer se odjeća Winxica može odjenuti na Monsterice,a to znači da su skoro iste širine,debljine i duljine,ali Winxice imaju drugačije glave od Monsterica.


USPOREDBE  GLAVNIH LIKOVA


Svi smo već mogli predpostaviti! Najviše se mogu usporediti Frenkie i Bloom jer su nekako glavne.Na ovoj slici vidimo Draculauru u odjeći Flore.Možemo ih usporediti jer su oba dvije romantične i bave se spajanjem ljubavnih parova.Na slikama vidimo da  se Flora uspoređuje sa Clawdeen,ali više bi se mogla usporediti sa Laylom jer Flora i Clawdeen nemaju sličnih osobina.Cleo vidimo u odjeći od Stelle što je i logično jer i Cleo i Stella vole modu i ljepotu.


                                                                              Ovdje vidimo Floru,a u sijeni je vuk.Clawdeen je vukodlak,pa se vidi da se Flora i Clawdeen uspoređuju .





















O MONSTER HIGH


Monster High nastao je od knjige koju je napisala...To je škola za sve zastrašujuće face kao za vampire,vukodlake,zombije...Glavni likovi su:Frankie,Draculaura,Lagoona,Clawdeen,Ghulia i Cleo.Sve one su tinejđerice koje doživljavaju pustolovine koje doživljavaju i obične djevojke.U tom crtiću nema neprijatelja,ali ima negaticaca kao što je Cleo.Epizode su kratke,ali zabavne...Nešto više o svakom liku pročitaj na http://monsterhigh.com.hr/

P.S.
Stranica je na Hrvatskom,pa možeš pogledati sve epizode Monster Higha na Hrvatskom,igrati igrice...Možeš otići i na naš blog http://monsterhigh-mattel.blogspot.com/



DODATNO


*Pokrovitelj Monster High crtića je One2play kao što je i Winxu pa tamo potraži lutke.

*Svakako pogledaj epizode i mislimo da će vam se crtić svidjeti.Zarazio je već mnoge i mislimo da bi još malo pa mogao postati popularniji od Winxa jer se Monsterice prodavaju više od Winx lutaka.

*Jedva čekamo i Monsterice na DVD-u

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

post je very intresting!!<3

winx-magic-believix kaže...

cool

Anonimno kaže...

Meni se vise svidja Mh zato sto winxice spasavaju i non stop su ista sranja a Mh je sve vise cool

Anonimno kaže...

Arijana: Meni su oba dva crtića super! Posjeti moj blog: www.adventureworld.bloger.hr

Anonimno kaže...

MH nema veze sa Winxom.MH je puno puta polji od Winxa ali meni su obo dvoje COOL. <3




JOSIPA

Anonimno kaže...

AMO MONSTER HIGH Y LAS WINX. MONSTER HIGH ENSEÑA A SER TU MISMA A PESAR DE TUS DEFECTOS Y WINX CLUB ENSEÑA QUE TODOS UN HADA INTERIOR Y QUE PARA TOCAR EL CIELO HAY QUE EMPEZAR DE CERO.

Anonimno kaže...

Ja jako volim Monster High a jednako tako volim i Winx MW<3

Objavi komentar

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi