četvrtak, 16. veljače 2012.

Magix

Grad vila,vještica i mjstora magije zove se Magix.U Magixu postoje tri škole
-Alfea(škola za vile)
-Maračni toranj(škola za vještice)
-Crvena fontana(škola za majstore magije)

Glavni gradski trg je Čarobni trg.Stella voli šopingirati tamo jer ima savršenih butika.

Ova slika prikazuje cijeli Magix.

U Magixu nema jedinstvene magije koja je glavna kao što je npr.u Solariju glavna moć svijetlost..Na Magixu su mješavine vještica,vila i majstora magije.Ova slika dolje prikazuje planetu Magix.


PRAVI NAZIVI ŠKOLA U MAGIXU

Crvenu fontanu u Winx magazinu nazivaju Fonterossa.Naravno,pravo ime je Crvena fontana.

Mračni toranj je tajanstvena škola za vještice.Već znate da u Winx magazinu ima dosta pogrešaka pa tako i Mračni toranj nazivaju Toranj oblaka.Što je od toka dvoje točno?Pridržavati ćemo se nazivima iz epizoda tj.Mračni toranj.

KAKAV JE USTVARI MAGIX?

Kao što se može vidjeti na slici,Magix je velika planeta(ujedno i grad)kojoj je većina prostora šuma.Zašto je to tako?Sve škole su u Magixu međusobno,ali i od grada udaljene.Svaka škola mora biti udaljena jer u svakoj školi postoji mržnja za ovu drugu kao npr.Alfea i Mračni toranj. Zabranjeno je raditi štete drugoj školi,kao što i u Alfeu nemogu ući ljudi koji nemaju moći.

ZAŠTO I GRAD I PLANETA IMAJU ISTO IME

U Winx crtiću ne postoji previše gradova,pa se tako cijela planeta naziva Magix tj.oni nazivaju planetu imenom grada.Slično je i sa ostalim planetama.Domino je ime planete i ne postoje nikakvi gradovi sa drugim imenom a da su na toj planeti.Sve je to Domino.Zenith je planeta i isto tako na toj planeti nema baš gradova već se sve naziva Zenith


2 komentara:

monster high kaže...

<3 zanimljivooo mogu daa kopirammm slikeeee <3 <3 ali blooog vam je za svaku pohvaluuu!!!!!!!

Marija kaže...

Super!!! U srpskoj verziji (neznam koje televizije jer se dvije sezone prikazuju na jednoj TV a druge dvije na drugoj TV) se Mračni toranj naziva Oblakov toranj pa je možda od toga nastalo Toranj oblaka! Sve je presuper kao i uvjek. Neznam dal ćete vidit kom al nea veze! bb

Objavi komentar

Winx Club™ created by Iginio Straffi © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

----------------------------------------------

© 2012 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nick and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.

---------------------------------------------

PopPixie™ - A series created by Iginio Straffi. © 2012 Rainbow Media Pte. Ltd. All rights reserved.

--------------------------------------------

JAKKS Pacific and all related images and logos are TM & © JAKKS Pacific, Inc., Malibu, CA 90265 USA. All rights reserved.

-------------------------------------------

Winx Club™ and all related titles, logos and characters are trademarks and © 2003-2012 Rainbow S.p.A. All rights reserved.

Nickelodeon and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. All rights reserved.

Facebook

best blogger tips

Share
Get Floating Social Buttons

Popularni postovi